Opp Jinx 7 en 8 oktober 2017

Het was al weer een tijdje geleden dat teamleden van FAT een weekend skirm hadden bezocht. Toen Critical Hit hun weekend skirm Jinx op het geweldige D19 in Gasselte aankondigde gooide ik deze in de FAT chat. Al snel kwamen we uit op een groepje van 6 man. Michel, Martijn, Jasper, Sjaak, Zain en “Ik zei de gek” Hans. Later kwam Fernando nog met een poging tot alleen de zondag meedoen maar hij was net te laat met aanmelden. Jammer joh! 😛 😉

Voor wie het terrein nog onbekend is.. Het is een voormalige bungalow park wat al een aantal jaar gebruikt word voor paintball, airsoft en diverse andere trainingen. Het is een gevarieerd woodland omgeving met slootjes, bruggen, greppels, heuveltjes, veel verschillende begroeing en niet vergeten de geschakelde bungalows waar de muren van zijn door gebroken om zo een wat dynamischer spel te bieden.

Verloven werden aangevraagd.. Plannen gemaakt.. En al snel was het moment daar. We hadden afgesproken er de vrijdag avond er al naar toe te gaan. Omdat Martijn Jasper en ik gewoon mochten werken waren Michel en Sjaak er al vrij vroeg naar toe gereden en hadden ze de tent al klaar staan toen wij er rond een uurtje of 10 aan kwamen kakken. De jongens in de volgepropte auto en ik op de motor. Tijdens het opZetten van de tent had het nog flink geregend en hadden Michel en Sjaak het toch voor elkaar gekregen om de tent binnen droog te krijgen! Top jongens! En bedankt 😉 😀

Na de spullen in de tent te hebben gelegd en we de luchtbedden hadden opgeblazen hebben we even wat rond gelopen met wat bekenden gebabbeld en hier en daar ook weer “nieuwe” bekenden gemaakt 😀 Na wat drankjes en gebabbel rond de vuurton waren wat FATso’s de feestmuziek wat zat en werd er even wat “gitaar” muziek in de auto aangezet. Voor een aantal FATSo’s sloeg de vermoeidheid toe en zochten we ons mandje op. Trustuh! 😛

Ons uitzicht 😀

De zaterdag morgen was ik al vrij vlot wakker en zat een andere vroege vogel alweer bij de vuurton. Na een tijdje kwam Sjaak er ook bij en hebben we heerlijk bij het vuur zitten en staan babbelen. En zo zagen we de medespelers langzaam wakker worden en de dag spelers binnen komen.

Na het FPSen en aanverwante zaken werden de teams ingedeeld en het spel uitgelegd.. Ik heb niet veel zin om alles uit te leggen maar de tacsim skirms van onze vrienden van Critical Hit zijn zeker een aanrader!! De ochtend is voorbij gevlogen boordevol spannende momenten en erg leuke acties van de diverse teams. Het enige wat niet helemaal lekker liep op de zaterdag was de communicatie van ons team rood. Die was er zo goed als niet 😛 😀 De middag verliep zelfs nog vlotter dan de ochtend.. Ineens was het 16:00 tijd om te stoppen. De dag was voorbij gevlogen. Na het afhangen zijn we bij de Jumbo wat boodschappen gaan doen en hebben we het in onze tent gezellig gemaakt omdat het in de avond steeds harder begon te regenen. Er was ook een avond skirm maar daar hebben we niet aan meegedaan. Michel maakte alle gekochte etenswaren prima klaar en hebben we ons buikje behoorlijk rond gegeten 🙂 Michel bedankt!! 😀 😉

Nomnomnom..

Zondagmorgen was het wat lastiger wakker worden.. Tot er buiten erg luid muziek werd aangezet.. “Wakkerwordenwakkerworden-wakkerwakkerwakkerworden”  Maar het is ons toch gelukt om uit ons slaapzakjes te komen en al snel begon de 2 dag. Na wat aanpassingen aan de teams werd het spel weer snel gestart en dankzij wat kleine aanpassingen/correcties door de Critical Hit Crew verliep de communicatie deze dag een stuk vlotter. Ook deze dag weer erg leuke actie’s mogen meemaken. Er werd aan beide zijdes behoorlijk fanatiek gestreden om de missies te behalen. De uitslag is mijn totaal niet bekend en ik moet eerlijk zeggen dat het mij ook niet zo boeit. Het was gewoon een top weekend. Klaar 🙂

 

Als de normale skirms hun charmes hebben verloren maar milsim je net een stap te ver is zijn de tacsim evenementen een erg leuke toevoeging. Dat in combinatie met het geweldige terrein maakte dit top! Mark en Yolanda van Critical Hit zitten er bovenop om zo een vlot en ook erg actief spel van te maken. Wat ons betreft een aanrader!

HaBoo

Geplaatst in Evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *