We hebben een update :)

We hebben wat licenties vernieuwd wat betekent dat onze evenementen weer zullen worden bijgehouden. Door een software aanpassing naar de betaalde versie kunnen sommige evenementen er 2 of 3 x in de lijst staan. Om dit allemaal handmatig aan te passen is wat lastig dus we laten het zo en zal het vanzelf verdwijnen. De software is in staat om zelf de evenementen toe te voegen van bv facebook of bv de website van de orga. Dit heeft nog even wat tijd nodig om te finetunen.

Ook zijn we bezig met het aanmaken van een verkoop sectie. De software draait al maar geeft nog wat kleine uitdagingen met het aanmelden om zelf advertenties te plaatsen.

En niet geheel onbelangrijk: We doen nog steeds geen reclamezooi op de site plaatsen! Geen rommel! Geen google ads! Geen gezeik. Wel cookies want die zijn nodig voor juiste werking helaas.. Maar verder een no nonsens website met wat airsoft gerelateerde info waar nog wel aan gewerkt word 😉

Het Airsoftskirms.nl Team

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *