Witte Tijgers Command0 24-10-2004

tijgers
Eindelijk was het zover , het was de 24e en we stonden om 7:45 al allemaal klaar bij het tankstation aan de A27.

Omdat het de eerste keer was dat we bij CommandO speelde , waren we blij dat we iemand bij ons hadden met een navigatiesysteem.

We gingen met een kleine delegatie mannen ( Chase , Dogg , Faust , the Butcher , Silence Fox , Shermannator , Hellspawn en Freaker ) onderweg. Eenmaal aangekomen begon de opwinding te stijgen en we konden niet wachten om het veld te betreden.

We waren vrij vroeg aanwezig bij commandO ( 08:50 ) en hebben eerst maar een klein beetje geholpen , daarna ons gauw omgekleed en wachten op het moment dat we onze wapens in ontvangst konden nemen.

Toen de andere spelers tegen 9 uur aankwamen en we hun wapens zagen , begonnen we al te “kwijlen” en tevens besefte we dat we met onze huurwapens in de minderheid waren. Maar vol moed gingen we ervoor en werden we uiteindelijk bij het rode team ingedeeld. Het was eindelijk 10 uur toen team rood op pad werd gestuurd voor een search and destroy missie. Het bleek bij de eerste missie dat het voor ons ( de Witte Tijgers ) eerder een destroy dan search missie was , want binnen no time waren we weer gezellig met zijn 8ten terug in de safety zone.

Trillend van opwinding wilden we weer het veld in , wat op zich ook niet lang duurde. Toen kregen we de missie “plaats de bom op de brug “ , wij waren eerst verdedigend en daarna aanvallend. Het verdedigen ging perfect , de “bom” werd niet geplaatst door de tegenpartij en aan onze zijde waren de verliezen gering .

Aan het einde van het verdedigen waren er nog 5 van de 8 Witte Tijgers in het veld.

Bij het deel dat wij ( team rood ) in de aanval moest gaan en de “bom” moesten gaan plaatsen op de brug , ontvingen we veel weerstand , het Team van de Witte Tijgers werd voor het grootste deel uitgeschakeld inclusief mij , maar ons teamlid Silence Fox wist toch de “Bom “ te plaatsen , al zij het met de nodige blauwe plekken en bloeduitstortingen.

Daarna was missie “plaats de bom “ afgelopen.

De volgende missie die we kregen was Hamburger Hill. Eerst aanvallend en daarna verdedigend. We moesten een bom plaatsen op Hamburger Hill , wat ons absoluut niet lukte. Team geel was ons superieur op dat moment en zaten zo goed ingegraven en verdekt dat we absoluut niet bij hun konden komen. We hadden onderling besloten om de man die de bom bij zich droeg ( Faust en Silence Fox ) die 2 man versterking mee te geven , wat resulteerde in Chase en Dogg voor de bescherming van Faust en Shermanator en Butcher voor de bescherming van Silence Fox.

Alle 2 de bommenleggers gingen een andere kant uit. Wij ( Chase , Faust en Dogg ) gingen eerst over het midden , wat ons niet lukte en waarbij Dogg ten prooi viel aan een spervuur van BB’s.

Toen probeerde we het via links bij het open veld en ook daar ondervingen wij hevig vuur vanuit de Hamburger Hill , we waren inmiddeld versterkt door een lid van ons team rood , waarna we besloten om met zijn tweeen een spervuur te geven op de Hill zodat onze bommenlegger vrij doorgang zou hebben.

Dat lukte ook en de koppies op de Hill , doken allemaal naar beneden zodat onze bommenlegger tot aan de Hill kon komen. Op dat moment ging de fluit dat het spel ten einde was. Ons volgende opdracht was om de Hill te verdedigen , wat goed ging. Aanvankelijk zaten we met bijna geheel team rood op de Hill , die na verloop van tijd leegliep voor beter verdedigbare plaatsen. Toen zaten alleen de Witte Tijgers nog op de Hill ( Chase , Faust , Dogg ) die de situatie op de heuvel goed in de hand hadden door de andere leden van team rood die om de heuvel lagen opgesteld. We konden alle aanvallen afslaan en kregen versterking op de Hill van een ander team rood lid. Uiteindelijk was mijn accu leeg en kon ik niks anders doen , dan doen alsof ik schoot. Toch werd ik geraakt door team geel en moest ik afdruipen naar de safety zone. Maar uiteindelijk heeft team rood , waarbij Faust en Dogg op de Hill toch stand kunnen houden tot einde missie en is er geen bom geplaatst.

Dit was tevens het einde van de dag want het was al weer 4 uur , terwijl we het gevoel hadden dat we pas net begonnen waren. Het hele gebeuren op zich heeft op ons een goede indruk gemaakt en we hebben met plezier gespeeld met team rood tegen team geel. Iedereen heeft naar ons weten eerlijk gespeeld en het was beregezellig.

De organisatie van commandO was ook perfect en ze stonden ten alle tijden klaar voor je.

We kijken heel erg uit naar de volgende keer en hopen dan weer in zo’n goed team te zitten als rood.

Al met al hoop ik dat ik niks vergeten ben en dat ik een beetje een inzicht heb kunnen geven van de Witte Tijgers die speelde bij team rood.

lt Chase

Bewaren

Geplaatst in AirsoftReviews, Evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *